Commentaar: investeren in LNG?

Miljoenennota

Na de presentatie van het Klimaatakkoord waarschuwden we in deze krant al voor een dreigend ‘kolencentrale Groningen-scenario’ voor LNG. Hoewel er nog volop in de transitiebrandstof wordt geïnvesteerd, wil de overheid er eigenlijk alweer vanaf. Het blijft immers een fossiele brandstof.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Commentaar: investeren in LNG? | NT

Commentaar: investeren in LNG?

Miljoenennota

Na de presentatie van het Klimaatakkoord waarschuwden we in deze krant al voor een dreigend ‘kolencentrale Groningen-scenario’ voor LNG. Hoewel er nog volop in de transitiebrandstof wordt geïnvesteerd, wil de overheid er eigenlijk alweer vanaf. Het blijft immers een fossiele brandstof.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding