Logistieke innovatie: geen woorden, maar daden

Topsector Logistiek

Praten over innovatie in de logistiek is leuk, maar uiteindelijk gaat het om daden. Daarom hield de Topsector Logistiek afgelopen dinsdag haar Jaarcongres op de plek waar woorden als onderdeel van de identiteit dagelijks omgezet worden in daden: De Kuip in Rotterdam.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Logistieke innovatie: geen woorden, maar daden | NT

Logistieke innovatie: geen woorden, maar daden

Topsector Logistiek

Praten over innovatie in de logistiek is leuk, maar uiteindelijk gaat het om daden. Daarom hield de Topsector Logistiek afgelopen dinsdag haar Jaarcongres op de plek waar woorden als onderdeel van de identiteit dagelijks omgezet worden in daden: De Kuip in Rotterdam.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu