China en VS gaan importheffingen afbouwen

handelsoorlog

China en de Verenigde Staten zijn overeengekomen om de handelsheffingen die ze elkaar hebben opgelegd terug te draaien. Het gaat daarbij om de extra tarieven van de afgelopen maanden. Dat heeft het Chinese ministerie van Handel bekendgemaakt.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

China en VS gaan importheffingen afbouwen | NT

China en VS gaan importheffingen afbouwen

handelsoorlog

China en de Verenigde Staten zijn overeengekomen om de handelsheffingen die ze elkaar hebben opgelegd terug te draaien. Het gaat daarbij om de extra tarieven van de afgelopen maanden. Dat heeft het Chinese ministerie van Handel bekendgemaakt.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu