Een kijkje in het nieuwe gemechaniseerde dc van Jumbo

Reportage

Supermarktketen Jumbo knipte maandag het lint door van zijn nieuwe distributiecentrum in Nieuwegein, een verregaand geautomatiseerd pand dat het bedrijf nieuwe munitie in handen geeft in de strijd met Albert Heijn en kleinere concurrenten. Bij een rondleiding voor journalisten door het nagelnieuwe gebouw trok ook Nieuwsblad Transport de stoute veiligheidsschoenen aan.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Een kijkje in het nieuwe gemechaniseerde dc van Jumbo | NT

Een kijkje in het nieuwe gemechaniseerde dc van Jumbo

Reportage

Supermarktketen Jumbo knipte maandag het lint door van zijn nieuwe distributiecentrum in Nieuwegein, een verregaand geautomatiseerd pand dat het bedrijf nieuwe munitie in handen geeft in de strijd met Albert Heijn en kleinere concurrenten. Bij een rondleiding voor journalisten door het nagelnieuwe gebouw trok ook Nieuwsblad Transport de stoute veiligheidsschoenen aan.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding