Belgische douane zet zich schrap voor extra taken na brexit

11.000 opleidingsdagen

Voor België in het algemeen en voor westelijk Vlaanderen in het bijzonder is het Verenigd Koninkrijk een van de belangrijkste handelspartners. De nieuwe douaneformaliteiten die voortvloeien uit de brexit, zouden diverse handels- en transportstromen fors kunnen vertragen. De Belgische douane heeft wel al heel wat maatregelen genomen om het risico op files en congestie in te dijken.

port haven brexit

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Belgische douane zet zich schrap voor extra taken na brexit | NT

Belgische douane zet zich schrap voor extra taken na brexit

11.000 opleidingsdagen

Voor België in het algemeen en voor westelijk Vlaanderen in het bijzonder is het Verenigd Koninkrijk een van de belangrijkste handelspartners. De nieuwe douaneformaliteiten die voortvloeien uit de brexit, zouden diverse handels- en transportstromen fors kunnen vertragen. De Belgische douane heeft wel al heel wat maatregelen genomen om het risico op files en congestie in te dijken.

port haven brexit

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding