400 grote bedrijven vinden CO2-reductie een ‘Mission Possible’

Klimaat

Maersk, Schiphol, Shell, DSM en Scania behoren tot een groep van vierhonderd grote bedrijven die met hun woensdag opgerichte Mission Possible Partnership extra gas willen geven om de CO2-uitstoot in de zware industrie en de transportsector terug te dringen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

400 grote bedrijven vinden CO2-reductie een ‘Mission Possible’ | NT

400 grote bedrijven vinden CO2-reductie een ‘Mission Possible’

Klimaat

Maersk, Schiphol, Shell, DSM en Scania behoren tot een groep van vierhonderd grote bedrijven die met hun woensdag opgerichte Mission Possible Partnership extra gas willen geven om de CO2-uitstoot in de zware industrie en de transportsector terug te dringen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding