Jumbo breidt centraal dc Nieuwegein nu alweer fors uit

Eerder dan gepland

Jumbo is nu alweer gestart met de uitbreiding van het vorig jaar geopende gemechaniseerd centraal distributiecentrum in Nieuwegein. Naast een uitbreiding van de verwerkingscapaciteit voor houdbare producten met ruim 6.000 vierkante meter aan mechanisatie, inclusief 11 gerobotiseerde lijnen, komt op het terrein ook een nieuw gemechaniseerd dc voor de categorie Vers ter grootte van zo’n 40.000 vierkante meter.

Foto-2-CDC-Vers-Nieuwegein, Jumbo, distributiecentrum

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Jumbo breidt centraal dc Nieuwegein nu alweer fors uit | NT

Jumbo breidt centraal dc Nieuwegein nu alweer fors uit

Eerder dan gepland

Jumbo is nu alweer gestart met de uitbreiding van het vorig jaar geopende gemechaniseerd centraal distributiecentrum in Nieuwegein. Naast een uitbreiding van de verwerkingscapaciteit voor houdbare producten met ruim 6.000 vierkante meter aan mechanisatie, inclusief 11 gerobotiseerde lijnen, komt op het terrein ook een nieuw gemechaniseerd dc voor de categorie Vers ter grootte van zo’n 40.000 vierkante meter.

Foto-2-CDC-Vers-Nieuwegein, Jumbo, distributiecentrum

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu