Logistiek mist urgentie in miljoenennota kabinet

Prinsjesdag
De transportsector reageert grotendeels teleurgesteld op de dadendrang van het zittende demissionaire kabinet op het gebied van de infrastructuur en de vergroening. Vooral TLN is kritisch over het uitblijven van belangrijke keuzes rondom het onderhoud van infrastructuur, de stikstofcrisis en de verduurzaming van de transportsector.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Logistiek mist urgentie in miljoenennota kabinet | NT

Logistiek mist urgentie in miljoenennota kabinet

Prinsjesdag
De transportsector reageert grotendeels teleurgesteld op de dadendrang van het zittende demissionaire kabinet op het gebied van de infrastructuur en de vergroening. Vooral TLN is kritisch over het uitblijven van belangrijke keuzes rondom het onderhoud van infrastructuur, de stikstofcrisis en de verduurzaming van de transportsector.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu