Bedrijvigheid Europese economieën koelt af

Problemen supplychain

De bedrijvigheid in de grote Europese economieën is wat aan het afkoelen na de sterke opleving sinds de coronacrisis. De mindere groei komt onder meer door problemen in de toeleveringsketen. Daarnaast zitten coronamaatregelen de eerdere opleving in de dienstensector, met daarin onder andere het toerisme en de horeca, in de weg.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bedrijvigheid Europese economieën koelt af | NT

Bedrijvigheid Europese economieën koelt af

Problemen supplychain

De bedrijvigheid in de grote Europese economieën is wat aan het afkoelen na de sterke opleving sinds de coronacrisis. De mindere groei komt onder meer door problemen in de toeleveringsketen. Daarnaast zitten coronamaatregelen de eerdere opleving in de dienstensector, met daarin onder andere het toerisme en de horeca, in de weg.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu