Handel Chinese provincies met landen op Zijderoute groeit fors

Olie en landbouwproducten

In verschillende Chinese provincies is de hoeveelheid handel met landen op de Nieuwe Zijderoute in 2021 fors gegroeid ten opzichte van een jaar eerder, meldt het Chinese staatspersbureau Xinhua. In de Oost-Chinese provincie Shandong groeide de handel met deze landen in 2021 met bijna 41%. 

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Handel Chinese provincies met landen op Zijderoute groeit fors | NT

Handel Chinese provincies met landen op Zijderoute groeit fors

Olie en landbouwproducten

In verschillende Chinese provincies is de hoeveelheid handel met landen op de Nieuwe Zijderoute in 2021 fors gegroeid ten opzichte van een jaar eerder, meldt het Chinese staatspersbureau Xinhua. In de Oost-Chinese provincie Shandong groeide de handel met deze landen in 2021 met bijna 41%. 

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu