‘Vergroening in de logistiek geremd door onzekerheden in de markt’

Wetenschap versus praktijk

Draagt het monitoren van de temperatuur van een lading aardbeien bij aan de houdbaarheid? En welke rol kan zelforganiserende logistiek spelen in de keten? Op de Innovatieconferentie Logistiek werden de onderzoeksresultaten van verschillende projecten van de Topsector Logistiek gepresenteerd en besproken.

Foto: Topsector Logistiek

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Vergroening in de logistiek geremd door onzekerheden in de markt’ | NT

‘Vergroening in de logistiek geremd door onzekerheden in de markt’

Wetenschap versus praktijk

Draagt het monitoren van de temperatuur van een lading aardbeien bij aan de houdbaarheid? En welke rol kan zelforganiserende logistiek spelen in de keten? Op de Innovatieconferentie Logistiek werden de onderzoeksresultaten van verschillende projecten van de Topsector Logistiek gepresenteerd en besproken.

Foto: Topsector Logistiek

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu