K+N ziet winst wederom sterk stijgen

Kwartaalcijfers

De Zwitserse netwerkexpediteur Kuehne + Nagel (K+N) zag de nettowinst over het eerste kwartaal van dit jaar omhoog schieten met 162% naar 811 miljoen euro. Daarmee lijkt het de vrachtmultinational net als vorig jaar koers te zetten naar een nieuw winstrecord. 

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

K+N ziet winst wederom sterk stijgen | NT

K+N ziet winst wederom sterk stijgen

Kwartaalcijfers

De Zwitserse netwerkexpediteur Kuehne + Nagel (K+N) zag de nettowinst over het eerste kwartaal van dit jaar omhoog schieten met 162% naar 811 miljoen euro. Daarmee lijkt het de vrachtmultinational net als vorig jaar koers te zetten naar een nieuw winstrecord. 

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding