Nog eens vier strafprocedures EU tegen Londen om Noord-Ierland

Brexit

De Europese Unie zet nog eens vier strafprocedures in gang tegen het Verenigd Koninkrijk, omdat het volgens haar de afspraken over Noord-Ierland schendt. De juridische stappen kunnen de Britse regering voor de Europese rechter brengen en hoge boetes kosten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nog eens vier strafprocedures EU tegen Londen om Noord-Ierland | NT

Nog eens vier strafprocedures EU tegen Londen om Noord-Ierland

Brexit

De Europese Unie zet nog eens vier strafprocedures in gang tegen het Verenigd Koninkrijk, omdat het volgens haar de afspraken over Noord-Ierland schendt. De juridische stappen kunnen de Britse regering voor de Europese rechter brengen en hoge boetes kosten.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu