ILT: pas veiligheidsbladen gevaarlijke stoffen aan

Deadline 2023

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) roept leveranciers van gevaarlijke stoffen en mengsels op om voor 1 januari 2023 hun veiligheidsinformatiebladen (VIB) bij te werken. Ruim twee jaar geleden zijn er nieuwe eisen voor deze bladen vastgesteld. Vanaf volgend jaar gaan de ILT en andere inspectiediensten controleren of de VIB’s up-to-date zijn.

ILT gevaarlijke stoffen
Foto: ILT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

ILT: pas veiligheidsbladen gevaarlijke stoffen aan | NT

ILT: pas veiligheidsbladen gevaarlijke stoffen aan

Deadline 2023

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) roept leveranciers van gevaarlijke stoffen en mengsels op om voor 1 januari 2023 hun veiligheidsinformatiebladen (VIB) bij te werken. Ruim twee jaar geleden zijn er nieuwe eisen voor deze bladen vastgesteld. Vanaf volgend jaar gaan de ILT en andere inspectiediensten controleren of de VIB’s up-to-date zijn.

ILT gevaarlijke stoffen
Foto: ILT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen