Nieuwe directeur voor vrachtplatform Cargonaut

Schiphol

Stefan van der Weide wordt vanaf juni de nieuwe directeur van het vrachtdata-bedrijf Cargonaut op Schiphol. Hij volgt interim-directeur Jonas van Stekelenburg op na de volledige overname van het IT-bedrijf door Schiphol vorig jaar.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Nieuwe directeur voor vrachtplatform Cargonaut | NT

Nieuwe directeur voor vrachtplatform Cargonaut

Schiphol

Stefan van der Weide wordt vanaf juni de nieuwe directeur van het vrachtdata-bedrijf Cargonaut op Schiphol. Hij volgt interim-directeur Jonas van Stekelenburg op na de volledige overname van het IT-bedrijf door Schiphol vorig jaar.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen