Belegger Waterland rukt op in expeditietop Schiphol

bezit nu ook Cargo Holland en VCK

De Gooise investeerder Waterland Private Equity blijkt met de investeringen in Janssen Group of Companies (VCK Logistics) en de holding Global Transport Solutions (GTS), moederbedrijf van Marinetrans en Best Global Logistics (BGL), langzaam op te rukken naar de top van de vaderlandse luchtvrachtexpeditie.

Foto: Aerovista Luchtfotografie / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Belegger Waterland rukt op in expeditietop Schiphol | NT

Belegger Waterland rukt op in expeditietop Schiphol

bezit nu ook Cargo Holland en VCK

De Gooise investeerder Waterland Private Equity blijkt met de investeringen in Janssen Group of Companies (VCK Logistics) en de holding Global Transport Solutions (GTS), moederbedrijf van Marinetrans en Best Global Logistics (BGL), langzaam op te rukken naar de top van de vaderlandse luchtvrachtexpeditie.

Foto: Aerovista Luchtfotografie / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu