Einde staking Cargolux, directie haalt bakzeil

5,5% loonsverhoging en automatische prijscompensatie

De directie van de Luxemburgse vrachtmaatschappij Cargolux heeft na een staking van ruim drie dagen en een miljoenenschade dit weekend nagenoeg alle eisen ingewilligd van de vakbonden. Daarmee kwam dit weekend een einde aan de eerste staking in de ruim vijftigjarige geschiedenis van de grootste vrachtcarrier van Europa.

Foto: Croatorum / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Einde staking Cargolux, directie haalt bakzeil | NT

Einde staking Cargolux, directie haalt bakzeil

5,5% loonsverhoging en automatische prijscompensatie

De directie van de Luxemburgse vrachtmaatschappij Cargolux heeft na een staking van ruim drie dagen en een miljoenenschade dit weekend nagenoeg alle eisen ingewilligd van de vakbonden. Daarmee kwam dit weekend een einde aan de eerste staking in de ruim vijftigjarige geschiedenis van de grootste vrachtcarrier van Europa.

Foto: Croatorum / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu