Air Belgium wil verder als vrachtmaatschappij

Uitstel van betaling aangevraagd

Het noodlijdende Air Belgium schrapt vanaf begin oktober alle passagiersvluchten en wil zich geheel gaan richten op het vrachtvervoer en charterbusiness. Het bedrijf heeft voor die koerswijziging bij de Belgische rechtbank bescherming tegen haar schuldeisers aangevraagd. Tevens biedt dat uitstel van betaling de maatschappij om zo tijd te winnen om de hoge schuldenberg af te bouwen.

air belgium
Foto: Shutterstock, Luciano de la Rosa

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Air Belgium wil verder als vrachtmaatschappij | NT

Air Belgium wil verder als vrachtmaatschappij

Uitstel van betaling aangevraagd

Het noodlijdende Air Belgium schrapt vanaf begin oktober alle passagiersvluchten en wil zich geheel gaan richten op het vrachtvervoer en charterbusiness. Het bedrijf heeft voor die koerswijziging bij de Belgische rechtbank bescherming tegen haar schuldeisers aangevraagd. Tevens biedt dat uitstel van betaling de maatschappij om zo tijd te winnen om de hoge schuldenberg af te bouwen.

air belgium
Foto: Shutterstock, Luciano de la Rosa

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen