Van Oord verkoopt 10% projectaandeel Blauwwind

Luxcara

Maritieme aannemer Van Oord verkoopt 10% van het projectaandeel in Blauwwind aan Duitse vermogensbeheerder Luxcara. Het Blauwwind-consortium is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bouw van het 731,5 megawatt offshore windproject Borssele III & IV in de Noordzee, ongeveer 22 kilometer uit de Nederlandse kust.

Van Oord

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Van Oord verkoopt 10% projectaandeel Blauwwind | NT

Van Oord verkoopt 10% projectaandeel Blauwwind

Luxcara

Maritieme aannemer Van Oord verkoopt 10% van het projectaandeel in Blauwwind aan Duitse vermogensbeheerder Luxcara. Het Blauwwind-consortium is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bouw van het 731,5 megawatt offshore windproject Borssele III & IV in de Noordzee, ongeveer 22 kilometer uit de Nederlandse kust.

Van Oord

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu