Damen: ‘We starten in juni met bouw elektrische sleepboot’

interview

Corona of niet, de bouw van ‘s werelds eerste volledig elektrische sleepboot door scheepsbouwer Damen zal in juni 2020 van start gaan. De innovatie biedt mooie kansen voor verduurzaming van het havenverkeer. Verantwoordelijk salesmanager Sjoerd de Bruin vertelt.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Damen: ‘We starten in juni met bouw elektrische sleepboot’ | NT

Damen: ‘We starten in juni met bouw elektrische sleepboot’

interview

Corona of niet, de bouw van ‘s werelds eerste volledig elektrische sleepboot door scheepsbouwer Damen zal in juni 2020 van start gaan. De innovatie biedt mooie kansen voor verduurzaming van het havenverkeer. Verantwoordelijk salesmanager Sjoerd de Bruin vertelt.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen