Suezkanaal verliest klanten ondanks forse kortingen op transit

Kaaproute

Het Suezkanaal probeert met flinke kortingen het scheepvaartverkeer terug te winnen. Tevergeefs, zo stelt het Franse databureau Alphaliner. Steeds meer carriers verkiezen op hun reis van Europa naar het Verre Oosten de route via Kaap de Goede Hoop boven de Suez-transit.

Foto: HMM

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Suezkanaal verliest klanten ondanks forse kortingen op transit | NT

Suezkanaal verliest klanten ondanks forse kortingen op transit

Kaaproute

Het Suezkanaal probeert met flinke kortingen het scheepvaartverkeer terug te winnen. Tevergeefs, zo stelt het Franse databureau Alphaliner. Steeds meer carriers verkiezen op hun reis van Europa naar het Verre Oosten de route via Kaap de Goede Hoop boven de Suez-transit.

Foto: HMM

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu