Strengere stikstofnorm voor nieuwe schepen in Noord- en Oostzee per 2021

verduurzaming

Na de zwavel wordt ook de uitstoot van stikstof in de zeevaart verder aan banden gelegd. Per 2021 moeten nieuw te bouwen schepen in de Noord-Europese wateren voldoen aan de norm van IMO Tier III. Een goede stap, zo vindt Sander den Heijer van Netherlands Maritime Technology. Maar er mag wat hem betreft nog wel wat gas bij.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Strengere stikstofnorm voor nieuwe schepen in Noord- en Oostzee per 2021 | NT

Strengere stikstofnorm voor nieuwe schepen in Noord- en Oostzee per 2021

verduurzaming

Na de zwavel wordt ook de uitstoot van stikstof in de zeevaart verder aan banden gelegd. Per 2021 moeten nieuw te bouwen schepen in de Noord-Europese wateren voldoen aan de norm van IMO Tier III. Een goede stap, zo vindt Sander den Heijer van Netherlands Maritime Technology. Maar er mag wat hem betreft nog wel wat gas bij.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen