Nog geen rem op stijging tarieven containervaart China-Europa

Containerlijnvaart

De spottarieven in de containerlijnvaart tussen China en Europa blijven omhoog schieten. De Europa-trade heeft ervoor gezorgd dat de Shanghai Containerized Freight Index (SCFI) vrijdag een nieuwe recordhoogte bereikte en door de grens van 2.000 punten brak. Die steeg naar het niveau van 2048,27 punten, een stijging van 109,95 punten.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nog geen rem op stijging tarieven containervaart China-Europa | NT

Nog geen rem op stijging tarieven containervaart China-Europa

Containerlijnvaart

De spottarieven in de containerlijnvaart tussen China en Europa blijven omhoog schieten. De Europa-trade heeft ervoor gezorgd dat de Shanghai Containerized Freight Index (SCFI) vrijdag een nieuwe recordhoogte bereikte en door de grens van 2.000 punten brak. Die steeg naar het niveau van 2048,27 punten, een stijging van 109,95 punten.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu