Wordt 2021 het jaar van de inklapbare zeecontainer?

Lijnvaart

Sinds 2007 proberen ontwerpers er al mee aan de weg te timmeren, maar in 2021 moet dan toch echt de doorbraak komen. Inklapbare zeecontainers. Het is een kwestie van ‘riding the waves’, stelt ceo Hans Broekhuis van het Delftse bedrijf Holland Container Innovations (HCI) optimistisch.

4FOLD, inklapbare zeecontainer

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Wordt 2021 het jaar van de inklapbare zeecontainer? | NT

Wordt 2021 het jaar van de inklapbare zeecontainer?

Lijnvaart

Sinds 2007 proberen ontwerpers er al mee aan de weg te timmeren, maar in 2021 moet dan toch echt de doorbraak komen. Inklapbare zeecontainers. Het is een kwestie van ‘riding the waves’, stelt ceo Hans Broekhuis van het Delftse bedrijf Holland Container Innovations (HCI) optimistisch.

4FOLD, inklapbare zeecontainer

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen