Containerpionier Christos Kritikos (95) overleden

In memoriam

Christos Kritikos, de man die van Amsterdam een grote containerhaven wilde maken met zijn Ceres Paragon Terminal, is op 95-jarige leeftijd overleden. Amerikaanse transportmedia hebben gemeld dat Kritikos op 31 januari in zijn eigen huis is gestorven, omringd door familie.

Foto: Ceres Terminal Amsterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Containerpionier Christos Kritikos (95) overleden | NT

Containerpionier Christos Kritikos (95) overleden

In memoriam

Christos Kritikos, de man die van Amsterdam een grote containerhaven wilde maken met zijn Ceres Paragon Terminal, is op 95-jarige leeftijd overleden. Amerikaanse transportmedia hebben gemeld dat Kritikos op 31 januari in zijn eigen huis is gestorven, omringd door familie.

Foto: Ceres Terminal Amsterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding