Dan huren de verladers zelf maar een schip in voor de containervaart

Hoge tarieven lijnvaart
‘Dan doen we het zelf wel’, zo hebben nu al meerdere expediteurs en verladers een rigoureus besluit genomen naar aanleiding van de grote drukte en de hoge tarieven die in rekening worden gebracht in het maritieme containervervoer tussen Azië en Europa. Ze huurden zelf een vrachtschip in om containers naar Europa te halen.
210210-Ocean-Charter GEODIS

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Dan huren de verladers zelf maar een schip in voor de containervaart | NT

Dan huren de verladers zelf maar een schip in voor de containervaart

Hoge tarieven lijnvaart
‘Dan doen we het zelf wel’, zo hebben nu al meerdere expediteurs en verladers een rigoureus besluit genomen naar aanleiding van de grote drukte en de hoge tarieven die in rekening worden gebracht in het maritieme containervervoer tussen Azië en Europa. Ze huurden zelf een vrachtschip in om containers naar Europa te halen.
210210-Ocean-Charter GEODIS

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding