KiM nog altijd beducht voor Britse verleiding maritieme business

Analyse

Pikt de Britse maritieme sector dankzij de brexit klandizie af van de Nederlandse? Het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM), verbonden aan het Ministerie van Infrastructuur, vreesde daarvoor 3,5 jaar geleden in het rapport ‘Gaan we het schip in?’ Nu, met inmiddels acht maanden onversneden brexit achter de kiezen, komt het KiM met een vers rapport over hetzelfde dreigende onheil. Maar of we nou werkelijk het schip ingaan, daar kunnen na dit nieuwe rapport nog steeds vraagtekens bij geplaatst worden.

port haven brexit

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

KiM nog altijd beducht voor Britse verleiding maritieme business | NT

KiM nog altijd beducht voor Britse verleiding maritieme business

Analyse

Pikt de Britse maritieme sector dankzij de brexit klandizie af van de Nederlandse? Het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM), verbonden aan het Ministerie van Infrastructuur, vreesde daarvoor 3,5 jaar geleden in het rapport ‘Gaan we het schip in?’ Nu, met inmiddels acht maanden onversneden brexit achter de kiezen, komt het KiM met een vers rapport over hetzelfde dreigende onheil. Maar of we nou werkelijk het schip ingaan, daar kunnen na dit nieuwe rapport nog steeds vraagtekens bij geplaatst worden.

port haven brexit

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu