Dalende trend barometers spottarieven, maar héél voorzichtig

Containers

De spottarieven voor het verschepen van zeecontainers vanuit Azië naar Europa zijn volgens de verschillende barometers voor de tweede week op rij gedaald. De daling is bijzonder voorzichtig, want de tarieven zijn nog wel hoger dan ze in het begin van de maand waren. Maar verladers die maandenlang alleen maar prijsstijgingen hebben gezien, mogen nu mogelijk toch een beetje hoop koesteren dat de containermarkt tot rust aan het komen is.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Dalende trend barometers spottarieven, maar héél voorzichtig | NT

Dalende trend barometers spottarieven, maar héél voorzichtig

Containers

De spottarieven voor het verschepen van zeecontainers vanuit Azië naar Europa zijn volgens de verschillende barometers voor de tweede week op rij gedaald. De daling is bijzonder voorzichtig, want de tarieven zijn nog wel hoger dan ze in het begin van de maand waren. Maar verladers die maandenlang alleen maar prijsstijgingen hebben gezien, mogen nu mogelijk toch een beetje hoop koesteren dat de containermarkt tot rust aan het komen is.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu