Veerdienst Groningen-Noorwegen vanaf april, ook voor lading

drie keer per week

Reizigers kunnen vanaf april volgend jaar met de boot naar Noorwegen. De reis vanuit de Groningse Eemshaven duurt ruim veertien uur en gaat minimaal 225 euro kosten per persoon. Behalve voor toerisme is de ‘moderne cruise ferry’ ook bedoeld voor vrachtverkeer, meldt het bedrijf Holland Norway Lines.

holland norway lines

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Veerdienst Groningen-Noorwegen vanaf april, ook voor lading | NT

Veerdienst Groningen-Noorwegen vanaf april, ook voor lading

drie keer per week

Reizigers kunnen vanaf april volgend jaar met de boot naar Noorwegen. De reis vanuit de Groningse Eemshaven duurt ruim veertien uur en gaat minimaal 225 euro kosten per persoon. Behalve voor toerisme is de ‘moderne cruise ferry’ ook bedoeld voor vrachtverkeer, meldt het bedrijf Holland Norway Lines.

holland norway lines

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu