Tarievenval in containerlijnvaart lijkt gestuit

1674 dollar per feu

De vrije val van de spottarieven in de containerlijnvaart lijkt gestuit. In de nieuwe World Container Index van consultant Drewry van deze week daalt het gemiddelde Shanghai-Rotterdam-tarief nog met welgeteld 12 dollar, van 1686 naar 1674 dollar per veertigvoets container, een achteruitgang van 1% vergeleken met de vorige week. 

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Tarievenval in containerlijnvaart lijkt gestuit | NT

Tarievenval in containerlijnvaart lijkt gestuit

1674 dollar per feu

De vrije val van de spottarieven in de containerlijnvaart lijkt gestuit. In de nieuwe World Container Index van consultant Drewry van deze week daalt het gemiddelde Shanghai-Rotterdam-tarief nog met welgeteld 12 dollar, van 1686 naar 1674 dollar per veertigvoets container, een achteruitgang van 1% vergeleken met de vorige week. 

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu