Update: vastgelopen vrachtschip in Suezkanaal losgetrokken

'Glory'

In het noordelijke deel van het Suezkanaal liep maandagmorgen een groot vrachtschip vast. Sleepboten hebben de ‘Glory’  ondertussen vlot weten te trekken. 21 schepen moesten wachten op de bulkcarrier en hebben enige vertraging opgelopen op deze belangrijke vaarroute tussen Europa en Azië.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Update: vastgelopen vrachtschip in Suezkanaal losgetrokken | NT

Update: vastgelopen vrachtschip in Suezkanaal losgetrokken

'Glory'

In het noordelijke deel van het Suezkanaal liep maandagmorgen een groot vrachtschip vast. Sleepboten hebben de ‘Glory’  ondertussen vlot weten te trekken. 21 schepen moesten wachten op de bulkcarrier en hebben enige vertraging opgelopen op deze belangrijke vaarroute tussen Europa en Azië.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu