Scheepverzekeringswereld kent na fusie straks twee marktleiders

NorthStandard en Gard

De vorig jaar maart aangekondigde fusie tussen twee van de top 5-scheepsverzekeraars in de wereld, North P&I en Standard Club, zorgt ervoor dat de branche vanaf 20 februari twee marktleiders kent: de nieuwe Brits-Bermudese samensmelting NorthStandard en de Noorse concurrent Gard.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Scheepverzekeringswereld kent na fusie straks twee marktleiders | NT

Scheepverzekeringswereld kent na fusie straks twee marktleiders

NorthStandard en Gard

De vorig jaar maart aangekondigde fusie tussen twee van de top 5-scheepsverzekeraars in de wereld, North P&I en Standard Club, zorgt ervoor dat de branche vanaf 20 februari twee marktleiders kent: de nieuwe Brits-Bermudese samensmelting NorthStandard en de Noorse concurrent Gard.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu