Financiering sluis Kornwerderzand toch rond, Urkers nu wel akkoord 

vertraging van de baan

Er is groen licht voor de verbreding van de Kornwerderzandsluis. Een uitzondering voor Urker viskotters moet ervoor zorgen dat de handtekeningen dan toch worden gezet. Het bedrijfsleven en de provincie Friesland onderhandelden de afgelopen weken over de bijdrage van 26,5 miljoen door marktpartijen. Onderhandelaar Gert Schouwstra heeft het over ‘budgetneutrale aanpassingen’.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Financiering sluis Kornwerderzand toch rond, Urkers nu wel akkoord | NT

Financiering sluis Kornwerderzand toch rond, Urkers nu wel akkoord 

vertraging van de baan

Er is groen licht voor de verbreding van de Kornwerderzandsluis. Een uitzondering voor Urker viskotters moet ervoor zorgen dat de handtekeningen dan toch worden gezet. Het bedrijfsleven en de provincie Friesland onderhandelden de afgelopen weken over de bijdrage van 26,5 miljoen door marktpartijen. Onderhandelaar Gert Schouwstra heeft het over ‘budgetneutrale aanpassingen’.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen