Nicolas Saverys wil Exmar van de beurs halen

12,10 euro per aandeel

De Belgische scheepvaartondernemer Nicolas Saverys wil alle aandelen in handen krijgen van Exmar, de Belgische tankerrederij waarin hij tot nu toe de controle heeft over een belang van ruim 49%. Nicolas Saverys (1958) is een oom van de gebroeders Alexander, Ludovic en Michael Saverys, jongere telgen van de rijke Belgische scheepvaartfamilie die recent van zich deden spreken door met de Noorse scheepmagnaat John Fredriksen een strijd om de macht te voeren bij die andere grote Belgische tankerrederij, Euronav.

Foto: Bjoern Wylezich / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nicolas Saverys wil Exmar van de beurs halen | NT

Nicolas Saverys wil Exmar van de beurs halen

12,10 euro per aandeel

De Belgische scheepvaartondernemer Nicolas Saverys wil alle aandelen in handen krijgen van Exmar, de Belgische tankerrederij waarin hij tot nu toe de controle heeft over een belang van ruim 49%. Nicolas Saverys (1958) is een oom van de gebroeders Alexander, Ludovic en Michael Saverys, jongere telgen van de rijke Belgische scheepvaartfamilie die recent van zich deden spreken door met de Noorse scheepmagnaat John Fredriksen een strijd om de macht te voeren bij die andere grote Belgische tankerrederij, Euronav.

Foto: Bjoern Wylezich / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu