Containertarieven zakken nog verder in

100 dollar in één week eraf

De spottarieven in de containerlijnvaart zijn deze week nog verder ingezakt. De trend van een week geleden, toen op de World Container Index van consultant Drewry het gemiddelde tarief op de route van Azië naar Noord-Europa de grootste terugval van het jaar (procentueel) beleefde, zet zich deze week door en wordt zelfs nog iets versterkt.

Ever Ace, containerschip, EverGreen
Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Containertarieven zakken nog verder in | NT

Containertarieven zakken nog verder in

100 dollar in één week eraf

De spottarieven in de containerlijnvaart zijn deze week nog verder ingezakt. De trend van een week geleden, toen op de World Container Index van consultant Drewry het gemiddelde tarief op de route van Azië naar Noord-Europa de grootste terugval van het jaar (procentueel) beleefde, zet zich deze week door en wordt zelfs nog iets versterkt.

Ever Ace, containerschip, EverGreen
Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu