Rode cijfers terug in de containervaart met nieuwe prognose ZIM

verlies verwacht

Het is nu zo duidelijk dat containerrederijen het komend halfjaar niet hun gebruikelijke eindejaars-hoogseizoen gaan beleven, dat de Israëlische containerrederij ZIM al een aangepaste, pessimistischere financiële prognose voor heel 2023 heeft gepresenteerd. Daarin keren de rode cijfers terug in de containervaart: ZIM rekent erop dit jaar uit te komen op een operationeel verlies (ebit) van 100 à 500 miljoen dollar.

Foto: Photomarine / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rode cijfers terug in de containervaart met nieuwe prognose ZIM | NT

Rode cijfers terug in de containervaart met nieuwe prognose ZIM

verlies verwacht

Het is nu zo duidelijk dat containerrederijen het komend halfjaar niet hun gebruikelijke eindejaars-hoogseizoen gaan beleven, dat de Israëlische containerrederij ZIM al een aangepaste, pessimistischere financiële prognose voor heel 2023 heeft gepresenteerd. Daarin keren de rode cijfers terug in de containervaart: ZIM rekent erop dit jaar uit te komen op een operationeel verlies (ebit) van 100 à 500 miljoen dollar.

Foto: Photomarine / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu