Containertarieven blijven stijgen: 6% erbij op Shanghai-Rotterdam-trade

Drewry

De opleving van de spottarieven in de containerlijnvaart van de laatste weken krijgt ook deze week een vervolg, blijkt uit de World Container Index van consultant Drewry. Voorop in de logistieke polonaise lopen de containerrederijen op de Shanghai-Rotterdam-route, waar het gemiddelde spottarief deze week met 6% omhoog gaat. Een enquête van het Hamburgse platform Container xChange bevestigt dat logistieke professionals nu optimistischer gestemd zijn over het verdere verloop van 2023.

Foto: APMT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Containertarieven blijven stijgen: 6% erbij op Shanghai-Rotterdam-trade | NT

Containertarieven blijven stijgen: 6% erbij op Shanghai-Rotterdam-trade

Drewry

De opleving van de spottarieven in de containerlijnvaart van de laatste weken krijgt ook deze week een vervolg, blijkt uit de World Container Index van consultant Drewry. Voorop in de logistieke polonaise lopen de containerrederijen op de Shanghai-Rotterdam-route, waar het gemiddelde spottarief deze week met 6% omhoog gaat. Een enquête van het Hamburgse platform Container xChange bevestigt dat logistieke professionals nu optimistischer gestemd zijn over het verdere verloop van 2023.

Foto: APMT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu