Logistieke sector toont zich optimistisch over containermarkt in 2024

herstel van tarieven

De logistieke sector is optimistisch over de ontwikkeling van de containermarkt in het komende jaar, zo meldt het Hamburgse containerplatform Container xChange op basis van een wereldwijd onderzoek onder twaalfhonderd ‘supply chain professionals’. De professionals voorzien in meerderheid marktgroei en verheugen zich op stijgende containertarieven. Die laatste zitten deze week in de praktijk inderdaad in de lift.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Logistieke sector toont zich optimistisch over containermarkt in 2024 | NT

Logistieke sector toont zich optimistisch over containermarkt in 2024

herstel van tarieven

De logistieke sector is optimistisch over de ontwikkeling van de containermarkt in het komende jaar, zo meldt het Hamburgse containerplatform Container xChange op basis van een wereldwijd onderzoek onder twaalfhonderd ‘supply chain professionals’. De professionals voorzien in meerderheid marktgroei en verheugen zich op stijgende containertarieven. Die laatste zitten deze week in de praktijk inderdaad in de lift.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding