CMA CGM gaat weer via Rode Zee varen, bekijkt per geval of het kan

risico’s inschatten

CMA CGM heeft aangekondigd met een deel van haar vloot weer via de Rode Zee te gaan varen. De Franse containerrederij stelt dat ze de situatie in het zuidelijk deel van de Rode Zee opnieuw onder de loep heeft genomen en dat ‘de omstandigheden zoals die zich ontwikkelen ons in staat stellen om doortochten te hervatten op een per-geval-basis’.

Foto: NT / henk claeys

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

CMA CGM gaat weer via Rode Zee varen, bekijkt per geval of het kan | NT

CMA CGM gaat weer via Rode Zee varen, bekijkt per geval of het kan

risico’s inschatten

CMA CGM heeft aangekondigd met een deel van haar vloot weer via de Rode Zee te gaan varen. De Franse containerrederij stelt dat ze de situatie in het zuidelijk deel van de Rode Zee opnieuw onder de loep heeft genomen en dat ‘de omstandigheden zoals die zich ontwikkelen ons in staat stellen om doortochten te hervatten op een per-geval-basis’.

Foto: NT / henk claeys

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen