NMBS zette positieve evolutie ook in 2006 verder

Spoormaatschappij NMBS kon vorig jaar met zijn drie operationele divisies, binnenlands en internationaal reizigersverkeer en goederenvervoer, de positieve trend die in 2005 werd ingezet verderzetten. Dat resulteerde in een positieve EBITDA van 3,5 mln EUR, 107% beter dan voorzien in het business plan. (zie DL 04/04/07)

Spoormaatschappij NMBS kon vorig jaar met zijn drie operationele divisies, binnenlands en internationaal reizigersverkeer en goederenvervoer, de positieve trend die in 2005 werd ingezet verderzetten. Dat resulteerde in een positieve EBITDA van 3,5 mln EUR, 107% beter dan voorzien in het business plan. (zie DL 04/04/07)

NMBS zette positieve evolutie ook in 2006 verder | NT

NMBS zette positieve evolutie ook in 2006 verder

Spoormaatschappij NMBS kon vorig jaar met zijn drie operationele divisies, binnenlands en internationaal reizigersverkeer en goederenvervoer, de positieve trend die in 2005 werd ingezet verderzetten. Dat resulteerde in een positieve EBITDA van 3,5 mln EUR, 107% beter dan voorzien in het business plan. (zie DL 04/04/07)

Spoormaatschappij NMBS kon vorig jaar met zijn drie operationele divisies, binnenlands en internationaal reizigersverkeer en goederenvervoer, de positieve trend die in 2005 werd ingezet verderzetten. Dat resulteerde in een positieve EBITDA van 3,5 mln EUR, 107% beter dan voorzien in het business plan. (zie DL 04/04/07)