Waterstof, regie en sluiting kolencentrale centraal op Havendebat Amsterdam

Energietransitie
Hoe kan het Noordzeekanaalgebied met de Amsterdamse energiehaven als het logistiek hart de marktkansen verzilveren die er liggen op het gebied van de toekomstige energietransitie? Dat was afgelopen week de centrale vraag op het Havendebat Amsterdam, dat Nieuwsblad Transport elk jaar met het hoofdstedelijk havenbedrijf organiseert.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Waterstof, regie en sluiting kolencentrale centraal op Havendebat Amsterdam | NT

Waterstof, regie en sluiting kolencentrale centraal op Havendebat Amsterdam

Energietransitie
Hoe kan het Noordzeekanaalgebied met de Amsterdamse energiehaven als het logistiek hart de marktkansen verzilveren die er liggen op het gebied van de toekomstige energietransitie? Dat was afgelopen week de centrale vraag op het Havendebat Amsterdam, dat Nieuwsblad Transport elk jaar met het hoofdstedelijk havenbedrijf organiseert.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu