‘Ik lever de grote kerstbomen onder politiebegeleiding af’

Interview

De Vlaming Pierre Demesmaeker van Inter-Arbo levert megakerstbomen aan Vlaamse en Nederlandse steden. Aan het transport van de bomen is een ketting aan logistieke operaties verbonden waardoor de planning erg nauw kijkt. Maar laden in de Ardense heuvels op onverharde wegen is vaak uiterst onvoorspelbaar.

Pierre Demesmaeker, Inter-Arbo, megakerstboom

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘Ik lever de grote kerstbomen onder politiebegeleiding af’ | NT

‘Ik lever de grote kerstbomen onder politiebegeleiding af’

Interview

De Vlaming Pierre Demesmaeker van Inter-Arbo levert megakerstbomen aan Vlaamse en Nederlandse steden. Aan het transport van de bomen is een ketting aan logistieke operaties verbonden waardoor de planning erg nauw kijkt. Maar laden in de Ardense heuvels op onverharde wegen is vaak uiterst onvoorspelbaar.

Pierre Demesmaeker, Inter-Arbo, megakerstboom

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding