Stijging aantal failliete wegtransporteurs zet door in eerste kwartaal 2020

conjunctuur

De toename van het aantal failliete wegvervoerders heeft doorgezet in het eerste kwartaal van dit jaar. Tussen begin januari en eind maart gingen 26 transporteurs op de fles, blijkt uit cijfers van statistiekbureau CBS. Het is voor het vierde kwartaal op rij dat het aantal bankroetgevallen is toegenomen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Stijging aantal failliete wegtransporteurs zet door in eerste kwartaal 2020 | NT

Stijging aantal failliete wegtransporteurs zet door in eerste kwartaal 2020

conjunctuur

De toename van het aantal failliete wegvervoerders heeft doorgezet in het eerste kwartaal van dit jaar. Tussen begin januari en eind maart gingen 26 transporteurs op de fles, blijkt uit cijfers van statistiekbureau CBS. Het is voor het vierde kwartaal op rij dat het aantal bankroetgevallen is toegenomen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu