FNV-vakbondsman: ‘Werkgevers verschuilen zich achter de crisis’

Interview

De onderhandelingen over de cao voor het beroepsgoederenvervoer zitten muurvast. Met een looneis van 3,5% tegen een bod van 2% zijn de bonden en de werkgevers nog ver van elkaar verwijderd. FNV-voorman Willem Dijkhuizen zei eerder al ‘in actiemodus’ te gaan. Komend weekend overlegt hij met de achterban over een ultimatum.

FNV

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

FNV-vakbondsman: ‘Werkgevers verschuilen zich achter de crisis’ | NT

FNV-vakbondsman: ‘Werkgevers verschuilen zich achter de crisis’

Interview

De onderhandelingen over de cao voor het beroepsgoederenvervoer zitten muurvast. Met een looneis van 3,5% tegen een bod van 2% zijn de bonden en de werkgevers nog ver van elkaar verwijderd. FNV-voorman Willem Dijkhuizen zei eerder al ‘in actiemodus’ te gaan. Komend weekend overlegt hij met de achterban over een ultimatum.

FNV

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding