‘Betrek de netbeheerder eerder bij de laaduitdaging e-trucks’

interview

De logistiek moet vanaf 2025 met elektrische trucks in de steden gaan rijden. Er is echter nog onvoldoende oplaadcapaciteit. Daarom gaat de werkgroep logistiek van de Nationale Agenda Laadinfrastructuur in kaart brengen wat er moet gebeuren om dit probleem op te lossen. Mark van Kerkhof van consultancybureau APPM is een van de auteurs van het actieplan.

mark van kerkhof, appm

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘Betrek de netbeheerder eerder bij de laaduitdaging e-trucks’ | NT

‘Betrek de netbeheerder eerder bij de laaduitdaging e-trucks’

interview

De logistiek moet vanaf 2025 met elektrische trucks in de steden gaan rijden. Er is echter nog onvoldoende oplaadcapaciteit. Daarom gaat de werkgroep logistiek van de Nationale Agenda Laadinfrastructuur in kaart brengen wat er moet gebeuren om dit probleem op te lossen. Mark van Kerkhof van consultancybureau APPM is een van de auteurs van het actieplan.

mark van kerkhof, appm

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen