Duitsland wil truckersscholing ook in andere talen aanbieden

Code 95

Duitsland wil opleidingen voor de basiskwalificatie code 95 ook in andere talen dan het Duits beschikbaar stellen. Het goed doorlopen van die opleiding is een vereiste voor iedereen die als beroepschauffeur in de EU werkt. De Bondsregering zou in het tweede kwartaal van dit jaar een wetsvoorstel willen indienen om dit mogelijk te maken.

Vrachtwagens trucks algemeen
Foto: chasdesign / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Duitsland wil truckersscholing ook in andere talen aanbieden | NT

Duitsland wil truckersscholing ook in andere talen aanbieden

Code 95

Duitsland wil opleidingen voor de basiskwalificatie code 95 ook in andere talen dan het Duits beschikbaar stellen. Het goed doorlopen van die opleiding is een vereiste voor iedereen die als beroepschauffeur in de EU werkt. De Bondsregering zou in het tweede kwartaal van dit jaar een wetsvoorstel willen indienen om dit mogelijk te maken.

Vrachtwagens trucks algemeen
Foto: chasdesign / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu