Paccar keert 600 miljoen dollar uit in truckkartelzaken

Schikking en compensatie

Truckfabrikant Paccar, het moederbedrijf van DAF, heeft in het eerste kwartaal van 2023 een bedrag van 600 miljoen dollar uitgegeven aan rechtszaken rondom kartelvorming tussen vrachtwagenfabrikanten. Het geld is bestemd voor schikkingen met klanten van DAF en compensaties die door verschillende rechtbanken zijn opgelegd.

DAF XD in Barcelona
Foto: NT / Roel van der Maas

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Paccar keert 600 miljoen dollar uit in truckkartelzaken | NT

Paccar keert 600 miljoen dollar uit in truckkartelzaken

Schikking en compensatie

Truckfabrikant Paccar, het moederbedrijf van DAF, heeft in het eerste kwartaal van 2023 een bedrag van 600 miljoen dollar uitgegeven aan rechtszaken rondom kartelvorming tussen vrachtwagenfabrikanten. Het geld is bestemd voor schikkingen met klanten van DAF en compensaties die door verschillende rechtbanken zijn opgelegd.

DAF XD in Barcelona
Foto: NT / Roel van der Maas

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu