‘Kaashack’ kostte Bakker Logistiek 3,5 miljoen euro

Financiële analyse

Grootgrutter Albert Heijn zat in april 2021 voor ruim een week zonder kaas. De oorzaak van de lege schappen was een cyberaanval bij huisvervoerder Bakker Logistiek, dat nu wordt overgenomen door Stef Groep uit Frankrijk. Inzage in het jaarverslag van Bakker’s Houdstermaatschappij leert nu dat deze ‘kaashack’ de wegvervoerder een financiële strop van 3,5 miljoen euro opleverde.

Foto: ANP - DIJKSTRA BV

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Kaashack’ kostte Bakker Logistiek 3,5 miljoen euro | NT

‘Kaashack’ kostte Bakker Logistiek 3,5 miljoen euro

Financiële analyse

Grootgrutter Albert Heijn zat in april 2021 voor ruim een week zonder kaas. De oorzaak van de lege schappen was een cyberaanval bij huisvervoerder Bakker Logistiek, dat nu wordt overgenomen door Stef Groep uit Frankrijk. Inzage in het jaarverslag van Bakker’s Houdstermaatschappij leert nu dat deze ‘kaashack’ de wegvervoerder een financiële strop van 3,5 miljoen euro opleverde.

Foto: ANP - DIJKSTRA BV

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu