FNV in zwartboek: meeste onderaannemers PostNL onderbetaald

Pakketdienst ontkent problematiek

Onderaannemers die werken voor PostNL, houden zich bijna nooit aan de cao voor beroepsgoederenvervoer. Dat zegt Stichting VNB, het cao-controleorgaan van FNV in de sector Transport & Logistiek, op basis van steekproeven bij 95 bedrijven. Bij slechts twee daarvan waren de zaken wel op orde. PostNL herkent zich niet in de problematiek.

Bestelbus van PostNL
Foto: PostNL

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

FNV in zwartboek: meeste onderaannemers PostNL onderbetaald | NT

FNV in zwartboek: meeste onderaannemers PostNL onderbetaald

Pakketdienst ontkent problematiek

Onderaannemers die werken voor PostNL, houden zich bijna nooit aan de cao voor beroepsgoederenvervoer. Dat zegt Stichting VNB, het cao-controleorgaan van FNV in de sector Transport & Logistiek, op basis van steekproeven bij 95 bedrijven. Bij slechts twee daarvan waren de zaken wel op orde. PostNL herkent zich niet in de problematiek.

Bestelbus van PostNL
Foto: PostNL

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu