Seafield en Monevest bereiden bouw van 21 EG-districenters voor

AMSTERDAM – De projectontwikkelaar Monevest Holdings, een Brits-Amerikaans samenwerkingsverband, wil binnen vijf jaar 21 distributiecentra neerzetten in de EG. Passport Logistics, de werkmaatschappij van de houdstermaatschappij, neemt de exploitatie van dit project voor haar rekening. In Nederland, waar de holding staat geregistreerd, zal het eerste centrum met loodsruimte, kantooreenheden en technische faciliteiten, medio november worden opgeleverd op Schiphol. Deze investerin

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Seafield en Monevest bereiden bouw van 21 EG-districenters voor | NT

Seafield en Monevest bereiden bouw van 21 EG-districenters voor

AMSTERDAM – De projectontwikkelaar Monevest Holdings, een Brits-Amerikaans samenwerkingsverband, wil binnen vijf jaar 21 distributiecentra neerzetten in de EG. Passport Logistics, de werkmaatschappij van de houdstermaatschappij, neemt de exploitatie van dit project voor haar rekening. In Nederland, waar de holding staat geregistreerd, zal het eerste centrum met loodsruimte, kantooreenheden en technische faciliteiten, medio november worden opgeleverd op Schiphol. Deze investerin

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu